Գառան գլուխ

2550 AMD
Աշխարհի շատ երկրներում գառան գլուխը համարվում է դելիկատես: Մենք այն եփում ենք աղած, համեմված ջրի մեջ ավելի քան վեց ժամ: Դուք կարող եք պատվիրել ամբողջ գլուխը, կամ աչքերը, այտերը, լեզուն և ուղեղը բաժանված գանգից: Փորձեք այն և ինքներդ համոզվեք, թե որքան համեղ է այն: Պատվերներն ընդունվում են երեք օր առաջ։ Քաշը՝ 300գր

Գառան ճարպային պոչի խորոված

1150 AMD
Դմակ մարինացված արևելյան համեմունքներով։ Դմակը պատրաստվում է ածուխի վրա՝ խաղողի վազերով։
Առաքվում է մարինացված սոխով, նռան հատիկներով և թարմ կանաչիով։

Խորոված կծու պղպեղի

340 AMD
Թարմ կծու պղպեղ պատրաստված ածուխի վրա։