29
Jan
Գառան որ մասն է ամենահամեղը:
ՉալաղաջԲայց գառան ամենահամեղ մասը գոտկատեղն է։ Գառան գիտակները և գուրմանները առաջին հերթին կուղարկենգառան գոտկատե...
22
Jan
Ինչու է գառան միսը համարվում ամենամաքուր միսը:
Առաջին հերթին ոչխարի միսը էկոլոգիապես մաքուր միս է այն պարզ պատճառով, որ ոչխարները չեն ճանաչում որևէ կերային հավե...
07
Mar
Հալալ միս – ինչ է դա և ինչպես է այն տարբերվում սովորականից:
Ինչպես կռահեցիք, մուսուլմանների սննդակարգի կանոնագրքում մեծ ուշադրություն է դարձվում հատկապես անասնաբուծական մթերքներին և մսին։ Այսպիսո...
27
Dec
Ի՞նչ է նշանակում «փտած ոչխարը փչացնում է ամբողջ հոտը» արտահայտությունը։
Փտած ոչխարը փչացնում է հոտը. բնավորության մեկ թերությունը վերածվում է «ոչ» տասը առաքինության. մեկ բացասական հանգամանքը փչացնում է ընդ...
27
Dec
Վնասը և հակացուցումները
Հարկ է նշել նաև գառան մսի վտանգները։ Այս տեսակի միսը հակացուցված է հետևյալ դեպքերում.
• գիրություն;
• Ստամոքս-աղիքային տրակտի, լյարդի...
13
Dec
Սև, թե՞ սպիտակ ոչխարները համեղ են:
Սպիտակ ոչխարները մերինո են, այսինքն՝ աճեցվում են բրդի համար։ Սպիտակ ոչխարի բուրդին կարելի է տալ ցանկացած գույն, և որպես այդպիսին այն ...